Logo DD Noir

Dimitry Deblier

Vloot en certificeringen

ONZE VLOOT

Ontdek onze vloot vrachtwagens

Ons vrachtwagenpark van Transport Dimitry Deblier is FCA-gecertificeerd en ontworpen om te voldoen aan de gevarieerde en veeleisende behoeften van onze klanten als het gaat om het vervoeren van goederen.

We maken er een erezaak van om de veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie van elke rit te garanderen door te voldoen aan de specifieke gewichten die vereist zijn door de verschillende geldende wetten.

Transport Dimitry Deblier staat klaar om aan al uw transportbehoeften te voldoen, in het volste vertrouwen.

KENMERKEN

Kenmerken van de vloot

4 vrachtwagens

Onze vloot bestaat uit vier vrachtwagens die speciaal geselecteerd zijn voor hun prestaties en uithoudingsvermogen op de weg. Ze worden stuk voor stuk nauwgezet onderhouden om een probleemloze werking te garanderen.

4 x 52m3 containers

Elke vrachtwagen is uitgerust met een oplegger van 52 m3 voor een veilig transport van uw goederen.

Materiaal Volledig aluminium

De opleggers zijn volledig gemaakt van aluminium, een licht, sterk materiaal dat zorgt voor een optimaal laadvermogen van onze apparatuur 

Hermetische dekzeilen

Elke oplegger is uitgerust met een hermetisch gesloten dekzeil, dat de veiligheid en bescherming van de goederen tegen de elementen garandeert.

200L wasstation

Om een hoog niveau van hygiëne en reinheid te handhaven, is elke oplegger uitgerust met een 200-liter wasstation, zodat effectieve en regelmatige reiniging onafhankelijk kan worden uitgevoerd.

Grote cilinders met kantelpen

Om het lossen te vergemakkelijken is elke oplegger uitgerust met een grote krik met een grote kipas, waardoor een soepel en veilig losproces gegarandeerd is.

Transport par benne
GRAANSCHROEVEN

Graankippers voor uw transportbehoeften

Bij Dimitry Deblier hebben we een aantal graancontainers. Deze zijn uitgerust met veiligheidsvoorzieningen voor een probleemloos transport. Bovendien is ons personeel getraind om elke lading veilig te behandelen, zodat uw kostbare gewassen worden beschermd.

Kies voor transport via onze graankippers voor een betrouwbare, efficiënte transportoplossing op maat van uw landbouwbehoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we het transport van uw graan gemakkelijker kunnen maken en uw bedrijf kunnen helpen groeien.

Transport par camion Dimitry Deblier
Goulotte de déversement pour camion
Station de lavage pour camions
Tuyau embarqué de nettoyage de camion
Veilig en efficiënt transport nodig?

Vertrouw op onze expertise en neem vandaag nog contact met ons op voor een transportoplossing op maat van uw specifieke behoeften!

certification
TRANSPORT VAN DIERVOEDER

FCA-Gecertificeerd

FCA (Feed Chain Alliance) certificering is een belangrijke kwaliteits- en veiligheidsstandaard in de voedseltransport- en logistieke industrie.

Het is een erkend label dat de naleving van goede praktijken in de diervoederketen aantoont.

Deze standaard houdt rekening met de kwaliteit bij de productie van diervoeder, de verwerking van grondstoffen, de commercialisering, de opslag en het transport ervan. FCA-gecertificeerde bedrijven in België garanderen een strenge en transparante controle van de hele keten, van productie tot distributie van diervoeders.

De FCA-certificering wordt beheerd door OVOCOM, een Belgische non-profitorganisatie die de kwaliteit in de diervoedersector bewaakt.

KWALITEIT

Onze toewijding aan kwaliteitslevering

Bij Transport Dimitry Deblier zijn we FCA-gecertificeerd. Deze certificering getuigt van ons streven naar kwaliteit en veiligheid bij het transport van diervoedingsproducten.

Het garandeert dat onze activiteiten voldoen aan de strenge eisen voor voedselproductie, -verwerking en -transport. Nauwkeurige traceerbaarheid, naleving van strenge hygiënenormen en het reinigen van onze vrachtwagens maken allemaal deel uit van de FCA-vereisten en garanderen veilig vervoer van hoge kwaliteit bij elke levering.

Door te voldoen aan de FCA-voorschriften voldoet ons bedrijf aan de eisen van zowel de Belgische als de Europese wetgeving.

Als je kiest voor Transport Dimitry Deblier, profiteer je niet alleen van een modern, volledig uitgerust wagenpark, maar ook van de expertise van onze chauffeurs en gekwalificeerde medewerkers. Ons team is speciaal opgeleid om flexibel, snel en veilig transport van alle soorten diervoeder te garanderen, in strikte overeenstemming met de huidige normen en voorschriften.

We zijn vastbesloten om de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven en de tevredenheid van onze klanten te garanderen. Uw vertrouwen in onze expertise is onze grootste motivatie.

FCA-gecertificeerd