Transport per kipper

KWALITEITSTRANSPORT IN DE BENELUX EN FRANKRIJK

Transport per kipper: flexibiliteit en efficiëntie tot uw dienst

Transport Dimitry Deblier verzorgt kippervervoer in heel België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg.

We begrijpen dat flexibiliteit cruciaal is in de transportsector. Daarom streven we ernaar om onze diensten af te stemmen op uw eisen wat betreft volume, route en deadlines. Ons team van ervaren vrachtwagenchauffeurs zorgt ervoor dat uw goederen betrouwbaar en op tijd worden geleverd.

De kwaliteit van onze service is onze grootste zorg. We streven ernaar dat elke kipperrit voldoet aan hoge normen van klanttevredenheid. Onze chauffeurs zijn opgeleid om zorgvuldig met de lading om te gaan, zodat de veiligheid en integriteit van uw goederen gegarandeerd zijn.

Transport d'aliments pour bétail

Waarom kiezen voor kippervervoer?

Dankzij hun ontwerp zijn de kippers geschikt voor het vervoer van een verscheidenheid aan materialen, van zand tot diervoeder. Ze zijn uitgerust om te voldoen aan de specifieke behoeften van elk type lading, zodat ze veilig en efficiënt kunnen worden vervoerd. Bovendien kunnen met onze graankippers goederen snel worden geladen en gelost, waardoor ze de voorkeur genieten van bedrijven die een efficiënte manier nodig hebben om grote hoeveelheden materiaal in één keer te vervoeren. Hun vorm en hefmechanisme maken het gemakkelijker om gewassen of andere materialen snel in de kiepbak te kiepen. Dit helpt bijvoorbeeld boeren om tijd te besparen en hun werkzaamheden te optimaliseren. Kortom, elke kipper is ontworpen om optimale veiligheid en efficiënt laden te garanderen, terwijl hij voldoet aan de huidige veiligheidsnormen.

Veilig transport

Trucks onderhouden

4 x 52m3 graancontainers

Getrainde chauffeurs

Flexibiliteit en reactievermogen

Snel en gemakkelijk laden en lossen

Onze kippervervoersdiensten

Veevoer
Transport d'aliments pour bétail

Met onze graankippers bieden we een FCA-gecertificeerde diervoederbezorgingsdienst, die een veilige, hoogwaardige toeleveringsketen garandeert. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een betrouwbare en nauwkeurige levering en voldoen aan de strenge normen van de FCA-certificering voor het transport van diervoeder.

Grindhandel
transport-gravier-camion-belgique

Wij zijn gespecialiseerd in de handel in siergrind en leisteen voor professionals, zoals groothandelaars in parken en tuinen die leveren aan particulieren en maneges. Transport Dimitry Deblier levert snel en veilig decoratief grind en zand om aan de specifieke behoeften van deze professionals te voldoen.

Veilig en efficiënt transport nodig?

Vertrouw op onze expertise en neem vandaag nog contact met ons op voor een transportoplossing op maat van uw specifieke behoeften!

flotte camions dimitry deblier

Ontdek onze vloot vrachtwagens

Transport Dimitry Deblier beschikt over een vloot van vier vrachtwagens, elk uitgerust met een ruime aluminium oplegger van 52 m3.

Ons materieel, uitgerust met luchtdichte dekzeilen, loshulpmiddelen en wasplaatsen aan boord, illustreert ons streven naar kwaliteit en betrouwbare service.

Ga voor meer informatie over de voordelen van onze vloot naar onze speciale pagina!

CERTIFICATIE

FCA-certificering

Bij Transport Dimitry Deblier wordt onze inzet voor kwaliteit en veiligheid in voedseltransport en -logistiek weerspiegeld in onze FCA-certificering (Feed Chain Alliance).

Deze accreditatie getuigt van onze nauwgezette naleving van de beste praktijken binnen de diervoederketen.

Dankzij deze certificering kunnen we een transparante en strenge controle van al onze activiteiten garanderen. Onze activiteiten voldoen precies aan de strenge eisen van de FCA, met name op het vlak van traceerbaarheid, hygiëne en de nauwgezette reiniging van onze vrachtwagens.

Als je voor Transport Dimitry Deblier kiest, kies je voor uitmuntendheid: een vloot van moderne, volledig uitgeruste voertuigen, chauffeurs en personeel dat speciaal is opgeleid om alle soorten diervoeders veilig en volgens de geldende Belgische en Europese normen te vervoeren. Onze toewijding aan het handhaven van hoge kwaliteitsnormen is de garantie voor uw tevredenheid als klant, en het is dit vertrouwen in onze expertise dat ons elke dag motiveert.

certification