Over

Lees meer over Transport Deblier

WIE ZIJN WIJ ?

Geschiedenis van een familiebedrijf

Dimitry Deblier begon zijn carrière als leerling-monteur, waar hij een goed inzicht kreeg in voertuigen en hoe ze werken. Hij vervolgde zijn carrière door vrachtwagenchauffeur te worden in 2000 en stortte zich in het hart van de transportindustrie.

Zijn passie voor zijn werk en toewijding aan een goede service leidden ertoe dat hij op 4 juli 2004 Transport Deblier oprichtte. In 2018 kreeg hij het gezelschap van Sarah, die momenteel instaat voor de administratie, dispatch en chartering.

Aanvankelijk richtte het bedrijf zich op openbare werken, met name grondwerken, en vervolgens op bietentransport. Later breidde het zijn expertise uit tot alle FCA-gecertificeerde transporten, waardoor veilige en betrouwbare ritten worden gegarandeerd.

livraison materiaux cathedrale reims
20+
jarenlange ervaring
Chauffeur de camion chez Transport Deblier
Onze missie

Onze missie aan u

Bij Transport Deblier is het onze missie om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van professionals. We begrijpen het cruciale belang van logistiek in uw dagelijkse activiteiten. Daarom streven we ernaar om efficiënte, flexibele en op maat gemaakte transportoplossingen aan te bieden die afgestemd zijn op uw bedrijf.

Wij geloven in een aanpak gebaseerd op kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid, principes die ons in staat hebben gesteld om sterke relaties op te bouwen met onze klanten en partners.

Bij Transport Deblier, we werken in alle weersomstandigheden en zorgen ervoor dat uw goederen worden beschermd. Uw tevredenheid is onze prioriteit en we doen ons uiterste best om u een onberispelijke service en een vruchtbare samenwerking te garanderen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diensten of om uw specifieke wensen te bespreken!

Transport Dimitry Deblier, uw partner voor veilig transport

Wij zijn gevestigd in Natoye, tussen Namen en Ciney, en vervoeren goederen door heel België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland.

0 +
jarenlange ervaring
0
kiepwagens
0 %
tevreden klanten
Waarom voor ons kiezen?

Onze waarden

Respect

Respect is de hoeksteen van onze relaties, of het nu gaat om onze klanten, onze werknemers of onze partners. We streven ernaar een omgeving te creëren waarin iedereen zich gerespecteerd en gehoord voelt, wat succesvolle en duurzame relaties bevordert.

Loyaliteit

We streven naar loyale relaties gebaseerd op transparantie, vertrouwen en eerlijkheid. Deze loyaliteit vertaalt zich in een langetermijnrelatie waarin we samenwerken om uw doelstellingen op een duurzame manier te bereiken.

Reactievermogen

Bij Les Transports Dimitry Deblier zijn we ook zeer reactief. Deze reactiviteit weerspiegelt onze toewijding aan het leveren van dynamische en flexibele diensten, waardoor we ons kunnen aanpassen aan de door onze klanten gevraagde deadlines.

Inzet

We zetten ons volledig in om te voldoen aan de specifieke behoeften en eisen van onze klanten. Deze toewijding komt tot uiting in de implementatie van efficiënte en passende transportoplossingen, waarbij de veiligheid van de vervoerde goederen en de tevredenheid van onze klanten worden gewaarborgd.

Bij Transport Dimitry Deblier doen we de dingen graag vanuit ons hart. Of we doen de dingen goed of we doen ze niet. Klanttevredenheid is echt onze prioriteit.
het Transport Deblier-team

Een gepassioneerd en toegewijd team

Transport d'Aliment pour bétail en Belgique
Dimitry

Fondateur, responsable et chauffeur

Société de transport routier
Sarah

Partie administrative, dispatch et affrètement

flotte camions dimitry deblier
Chauffeurs

3 chauffeurs expérimentés et passionnés qui garderont votre savoir faire pour eux en toute discrétion

ONZE VLOOT

Ontdek onze vloot vrachtwagens

Transport Deblier beschikt over een vloot van vier vrachtwagens, elk uitgerust met een ruime aluminium oplegger van 52m3.

Onze uitrusting, met luchtdichte dekzeilen, loshulpmiddelen en wasplaatsen aan boord, illustreert ons streven naar kwaliteit en betrouwbare service.

Ga voor meer informatie over de voordelen van onze vloot naar onze speciale pagina!

transport-route-belgique
Veilig en efficiënt transport nodig?

Vertrouw op onze expertise en neem vandaag nog contact met ons op voor een transportoplossing op maat van uw specifieke behoeften!

Waarom ons bedrijf gebruiken?

Als je een beroep doet op Transport Dimitry Deblier, ben je verzekerd van een ongeëvenaarde logistieke ervaring. Met meer dan 20 jaar ervaring in de transportsector zetten we ons in voor een veilige en stipte levering van uw goederen, volgens uw specifieke eisen. Ons toegewijde team, moderne voertuigen en klantgerichte aanpak maken ons de ideale keuze voor betrouwbare transportdiensten op maat.

Wat zijn de voordelen van transport met een kiepwagen?

Kippertransport biedt een aantal voordelen, waaronder de mogelijkheid om bulkmateriaal over lange afstanden te vervoeren. Kiepwagens zijn ook flexibel en kunnen op verschillende soorten terrein worden gebruikt. Bovendien kunnen ze snel geladen en gelost worden dankzij hun kantelmechanisme.

Wat is FCA-certificering?

FCA (Food Chain Alliance)-certificering garandeert dat vrachtwagens die gebruikt worden voor voedseltransport voldoen aan strenge normen voor voedselhygiëne en -veiligheid. Deze certificering is essentieel om de kwaliteit en integriteit van de vervoerde producten te garanderen, wat cruciaal is in de voedingsindustrie.

Welke soorten goederen kunnen worden vervoerd met een kipper?

Een breed scala aan goederen kan worden vervoerd met een kipper. Hieronder vallen bulkmaterialen zoals zand en grind, landbouwproducten zoals graan of groenten in bulk en andere goederen die bulktransport vereisen.

Wat is het maximale laadvermogen van een kipper?

Het maximale laadvermogen van een kipper kan variëren afhankelijk van het type en de grootte van de kipper. Bij Transport Dimitry Deblier is elke vrachtwagen uitgerust met een oplegger van 52 m3 voor een veilig transport van je goederen.

Welke verschillende soorten grind zijn er beschikbaar?

Er is een grote verscheidenheid aan grind op de markt. Deze omvatten gebroken steenslag, gebroken kalksteen, gerolde kiezels, decoratieve aggregaten, leisteen, leisteen, schanskorven en ruiterzand. Elk type grind heeft zijn eigen specifieke kenmerken en toepassingen.

Wat zijn de prijzen van Deblier Dimitry?

De tarieven die ons bedrijf berekent, variëren afhankelijk van bepaalde criteria, zoals het soort goederen dat wordt vervoerd en de afstand die wordt afgelegd. We raden je aan rechtstreeks contact met ons op te nemen voor een offerte op maat van jouw specifieke behoeften.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen om een vervoersdienst te boeken?

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen per telefoon op +32 (0) 497 / 41 67 17 of per e-mail op co*****@di************.be.
FAQ

De meest gestelde vragen

Als je het antwoord op je vraag nog steeds niet kunt vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!