Transport Dimitry Deblier
Uw vertrouwde partner in de transportwereld

Transport Dimitry Deblier is gespecialiseerd in het transport van veevoeder en grind en biedt zijn expertise aan in België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg.

Veilig transport

Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van diervoeders, veevoedergrondstoffen en grind. Wij zorgen voor een veilige, stipte en flexibele levering van uw goederen.

Uitgeruste vloot

We hebben 4 volledig uitgeruste kiepwagens om je goederen in de best mogelijke omstandigheden te vervoeren.

FCA gecertificeerd

Onze FCA-certificering is een garantie voor onze toewijding aan kwaliteit, traceerbaarheid en veiligheid bij het transport van diervoeder.

Ons bedrijf in video

Video afspelen over Transport Deblier ontdekken
WIE ZIJN WIJ ?

Transport Dimitry Deblier : uw tevredenheid, onze toewijding

Transport Dimitry Deblier, opgericht in 2004, heeft zich gevestigd als een belangrijke speler in de sector en biedt flexibele transportoplossingen op maat van professionals.

Gespecialiseerd in het transport van diervoeders en FCA-gecertificeerd, voldoen we met precisie en toewijding aan de strenge eisen van deze essentiële industrie.

We handelen ook in decoratief grind, mulch, leisteen en leisteen, voornamelijk voor parken en tuinen.

Onze fundamentele doelstelling bij Transport Dimitry Deblier blijft constant: de totale tevredenheid van onze klanten garanderen.

transport-route-belgique
20+
jarenlange ervaring
Transport Dimitry Deblier, uw partner voor veilig transport

Wij zijn gevestigd in Natoye, tussen Namen en Ciney, en vervoeren goederen door heel België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland.

0 +
jarenlange ervaring
0
kiepwagens
0 %
tevreden klanten

Onze diensten

Transport per kipper
transporteurs-vrac-belgique

Kippertransport biedt een efficiënte en veilige oplossing voor het verplaatsen van bulkmaterialen. Bij transport Dimitry Deblier zijn onze speciaal uitgeruste kippers ontworpen voor snel en nauwkeurig laden en lossen. Met flexibiliteit en betrouwbaarheid voldoen we op een professionele en op maat gemaakte manier aan uw specifieke transportbehoeften.

Veevoer
Transport d'aliments pour bétail

Met onze graankippers bieden we een FCA-gecertificeerde diervoederbezorgingsdienst, die een veilige, hoogwaardige toeleveringsketen garandeert. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een betrouwbare en nauwkeurige levering en voldoen aan de strenge normen van de FCA-certificering voor het transport van diervoeder.

Grindhandel
transport-gravier-camion-belgique

Wij zijn gespecialiseerd in de handel in siergrind, leisteen en leisteen voor professionals, zoals groothandelaars in parken en tuinen die leveren aan particulieren en maneges. Transport Dimitry Deblier levert snel en veilig decoratief grind en zand om aan de specifieke behoeften van deze professionals te voldoen.

Veilig en efficiënt transport nodig?

Vertrouw op onze expertise en neem vandaag nog contact met ons op voor een transportoplossing op maat van uw specifieke behoeften!

flotte camions dimitry deblier

Ontdek onze vloot vrachtwagens

Transport Dimitry Deblier beschikt over een vloot van vier vrachtwagens, elk uitgerust met een ruime aluminium oplegger van 52 m3.

Ons materieel, uitgerust met luchtdichte dekzeilen, loshulpmiddelen en wasplaatsen aan boord, illustreert ons streven naar kwaliteit en betrouwbare service.

Ga voor meer informatie over de voordelen van onze vloot naar onze speciale pagina!

Wat onze klanten over ons zeggen

Camion de Transport Deblier