Logo DD Noir

Dimitry Deblier

Veevoer

VOOR WIE IS DEZE DIENST?​

Betrouwbare logistiek voor diervoederprofessionals

Onze veevoerleveringsdienst richt zich tot professionals in de agrovoedingssector, landbouwbedrijven en elke entiteit die behoefte heeft aan een veilig en betrouwbaar transport van grondstoffen bestemd voor diervoeding: boeren, producenten, verwerkers, distributeurs, …

Al 20 jaar stellen wij onze expertise ten dienste van deze spelers in de agrovoedingsketen om dankzij onze graancontainers een efficiënte distributie te garanderen van grondstoffen die essentieel zijn voor de veevoeding.

Transport d'aliments pour bétail
Om het transport van uw bulkgoederen te verzorgen beschikken wij over diverse graancontainers.
WELKE SOORTEN VOEDSEL VERVOEREN WE IN ONZE GRAANBUCKS?

Een diversiteit aan grondstoffen

Bij Dimitry Deblier vervoeren we elk bulkmateriaal dat voldoet aan de eisen van de FCA-certificering (Feed Chain Alliance), waardoor kwaliteit en voedselveiligheid worden gegarandeerd. Wij zorgen ervoor dat dit voedsel veilig de boerderijen bereikt voor het welzijn en de gezondheid van de dieren (runderen, paarden, geiten, varkens, kippen, etc.). Bij het transport van veevoer per afvalcontainer is het essentieel om de voedselveiligheidsnormen te respecteren om de kwaliteit van de producten te behouden. Hierbij hoort ook het vermijden van eventuele besmetting. Het gaat om een breed scala aan voedingsmiddelen bestemd voor veevoeding:

Transport van natvoer voor dieren

Dankzij onze graanwagens verzorgen wij het transport van diverse soorten natvoer, waaronder materialen die rijk zijn aan essentiële voedingsstoffen voor dieren. Daartoe vervoeren wij bijvoorbeeld bieten- en aardappelpulp, maïskuilvoer, worteltjes en erwtenpuree.

Transport van droog veevoer

Granen zijn een fundamenteel onderdeel van veevoer. Wij verzorgen veilig en betrouwbaar transport van diverse granen, waaronder spelt, haver, tarwe en gerst.

Transport van grondstoffen voor veevoer

We leggen ons ook toe op het transport van verschillende essentiële grondstoffen voor de productie van veevoer, zoals plantaardige eiwitten (soja, koolzaad, zonnebloem, enz.) en voedingsvezels (luzerne, enz.). 

Déchargement de céréales en vrac
SNELLE LEVERING

Onze reactieve en punctuele aanpak

Bij Transport Dimitry Deblier begrijpen we hoe dringend en noodzakelijk het is om deze producten op tijd te leveren. Daarom is ons team toegewijd om een snelle en efficiënte logistiek te garanderen.

Het is onze prioriteit om uw deadlines te halen. Elke levering wordt met precisie gepland en uitgevoerd, zodat het voer op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Deze punctualiteit is cruciaal om de voerketen soepel en functioneel te houden.

We willen graag duidelijk maken dat we geen voer opslaan en de voorkeur geven aan directe en efficiënte levering in elke fase.

Onze 4 ervaren chauffeurs zijn speciaal opgeleid om voer in graankippers te vervoeren volgens de strenge normen van FCA-certificering.

Onze geografische dekking strekt zich uit tot België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Waar u zich ook bevindt, ons team staat klaar om u een betrouwbare en efficiënte leveringsdienst aan te bieden.

Bij Transport Dimitry Deblier geloven we dat de kwaliteit van de levering even belangrijk is als de kwaliteit van de producten die we vervoeren.

Veilig en efficiënt transport nodig?​

Faites confiance à notre expertise et contactez-nous dès maintenant pour bénéficier d’une solution de transport adaptée à vos besoins spécifiques ! 

CERTIFICERING

FCA-certificering​

Bij Transport Dimitry Deblier wordt onze inzet voor kwaliteit en veiligheid in voedseltransport en -logistiek weerspiegeld in onze FCA-certificering (Feed Chain Alliance).

Deze accreditatie getuigt van onze nauwgezette naleving van de beste praktijken binnen de diervoederketen.

Dankzij deze certificering kunnen we een transparante en strenge controle van al onze activiteiten garanderen. Onze activiteiten voldoen precies aan de strenge eisen van de FCA, met name op het vlak van traceerbaarheid, hygiëne en de nauwgezette reiniging van onze vrachtwagens.

Als je voor Transport Dimitry Deblier kiest, kies je voor uitmuntendheid: een vloot van moderne, volledig uitgeruste voertuigen, chauffeurs en personeel dat speciaal is opgeleid om alle soortendiervoeders veilig en volgens de geldende Belgische en Europese normen te vervoeren. Onze toewijding aan het handhaven van hoge kwaliteitsnormen is de garantie voor uw tevredenheid als klant, en het is dit vertrouwen in onze expertise dat ons elke dag motiveert.

certification