Onze toezeggingen

Ecologische toezeggingen & eco-rijden

De uitstoot van broeikasgassen door vrachtwagens staat vaak centraal in de bezorgdheid over het milieu. Daarom maken we er een erezaak van om de milieunormen en ecologische toezeggingen in de transportsector strikt na te leven. Omdat de regelgeving voortdurend verandert, is het noodzakelijk dat we onze praktijken en ons wagenpark aanpassen. Onze chauffeurs worden regelmatig getraind in ecorijden, zodat ze hun brandstofverbruik kunnen verminderen en tegelijkertijd het milieu en het welzijn van de lokale bevolking tijdens hun ritten kunnen beschermen.

Transport en camion vers la France
Environmental standards in truck driving

Euro 6 voertuigen & geavanceerde eco-verantwoorde praktijken

Om aan de nieuwste milieunormen te voldoen, voldoen onze vrachtwagens bovendien aan de Euro 6-norm, die strenge limieten oplegt voor de uitstoot van NOx, CO, HC en fijne deeltjes. Bovendien geven we de voorkeur aan het gebruik van brandstoffen van de nieuwe generatie, die minder vervuilend zijn dan hun voorgangers. Bovendien kiezen we onze banden zorgvuldig en geven we de voorkeur aan banden met de beste prestaties op het gebied van rolweerstand, remmen op nat wegdek, lage geluidsniveaus en een lager brandstofverbruik.

Graankippers om je producten te vervoeren

Landbouwproducten snel en veilig vervoeren is essentieel voor landbouwers. Daarom voorziet Deblier hen van graankippers. Indien nodig gaan onze chauffeurs naar de productiesite om de producten rechtstreeks in hun graankippers op te halen. We kunnen alle bulkproducten voor landbouw en diervoeding vervoeren. FCA-gecertificeerd (gelijkwaardig aan gmp, Qualimat), voldoen wij aan alle geldende gezondheidsvoorschriften voor de grondstoffen die nodig zijn voor de productie van diervoeding.

Société de transport routier
Transport de céréales en vrac

Beveiligd bulktransport

Granen in bulk (tarwe, koolzaad, gerst, maïs, enz.) worden vervoerd in kippers. Deze kippers, die vereist zijn door de huidige wetgeving, zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan alle hygiënenormen voor het transport van voedingsmiddelen.

Eerst en vooral moeten graankippers FCA-conform en gecertificeerd zijn. Dit betekent dat de bakken moeten worden gewassen met antibacteriële en schimmelwerende producten om de verspreiding van ziektekiemen en schimmel te voorkomen. De voertuigen moeten ook traceerbaar zijn, zodat ze in realtime kunnen worden gevolgd.

Granen zijn zeer veeleisende grondstoffen als het gaat om transport en kippers zijn erg populair in de voedingsindustrie.

Transports Deblier en zijn vloot vrachtwagens zijn een bedrijf op mensenmaat, dicht bij zijn klanten.

Veilig en efficiënt transport nodig?

Vertrouw op onze expertise en neem vandaag nog contact met ons op voor een transportoplossing op maat van uw specifieke behoeften!